ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Ξεκινήσαμε το 1996 κατασκευάζοντας και διαθέτοντας στην Ελληνική αγορά συστήματα καταγραφής και ωρομέτρησης παρουσιών προσωπικού. Πολύ σύντομα εκατοντάδες επιχειρήσεις & Οργανισμοί εμπιστεύτηκαν τις λύσεις μας.

Το επόμενο βήμα μας ήταν η προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων access control ανταποκρινόμενοι στην απαίτηση πολλών πελατών μας.

Μέσα από την στενή επαφή μας με τους πελάτες μας γνωρίσαμε τις ανάγκες τους για καλύτερη και αποτελεσματική Διαχείριση του Ανθρωπίνου Δυναμικού τους, για καλύτερη ασφάλεια, γιά μείωση του κόστους και αύξηση της αποδοσής τους.  Αντιληφθήκαμε τις προκλήσεις και τις προοπτικές  αυτών των τομέων και νιώσαμε πόσο σημαντική είναι η συμβολή τους στην επίτευξη των στόχων των πελατών μας αλλά και στην ικανοποίηση των εργαζομενων τους.

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΣ

Καλύπτουμε πλήρως απαιτήσεις σε συστήματα:

  • Kαταγραφής και ωρομέτρησης παρουσιών προσωπικού
  • Αccess control και security
  • Μισθοδοσίας
  • Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού

Με πολλή δουλειά και συνεχή εκπαίδευση, σήμερα είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού, Ασφαλείας, μείωσης κόστους και αύξησης απόδοσης για επιχειρήσεις και Οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα ανεξάρτητα από το μέγεθος και το αντικείμενο δραστηριότητας τους.

Τα συστήματα και το λογισμικό που προσφέρουμε είναι πάντα μεταξύ των κορυφαίων της διεθνούς αγοράς και οι συνεργάτες μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι, με μεγάλη αγάπη για το αντικείμενο και πάντα προσανατολισμένοι στην επιτυχία των έργων που αναλαμβάνουμε και στην ικανοποίηση των πελατών μας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Πλήρης Επωνυμία:
ΑΤΕΡΜΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε.

Διακριτικός Τίτλος:
ATERMON SYSTEMS

Διεύθυνση ΄Εδρας:
Λ. Μεσογείων 224 & Αετιδέων 2,
Χολαργός, Αθήνα
Τ.Κ. 15561 (δείτε χάρτη)

Α.Φ.Μ.
099363487

Δ.Ο.Υ.
ΦΑΕ Αθηνών

Τηλ. 210 65 44 534, 210 65 49 864
Fax: 210 65 61 380

Web Page:
www.atermon.gr

E-mail:
Γενικές Πληροφορίες:
info@atermon.gr
Πωλήσεις:
sales@atermon.gr
Υποστήριξη:
support@atermon.gr